clíniques odontològiques a Badalona

Periodòncia

Especialistes a Badalona en tractaments de periodòncia, tractem les malalties de l'os i la geniva

periodòncia a Badalona

Les malalties periodontals afecten un 40 per cent de la població adulta. Un problema que a Clínica Dental Porta ens hem convertit en especialistes. Posem a la teva disposició l'últim en tractaments de periodòncia a Badalona, per ajudar-te a cuidar les teves genives i els teixits de sosteniment de les dents

 

Diagnòstic, prevenció i tractament

Gingivitis

Inflamació de la geniva, que sembla vermella i amb sagnat, però no hi ha afectació de l'os. És una malaltia reversible que es corregeix amb la realització d'una higiene dental al dentista per eliminar el carrall supragingival i amb una bona higiene oral per part del pacient.

Periodontitis

Hi ha inflamació, sagnat i envermelliment de la geniva. A més a més, apareixen bosses periodontals (espai entre la geniva i la dent) i recessió gingival (encongiment de la geniva) a causa de l'afectació de l'os que subjecta la dent que es va reabsorbint.

És l'evolució de la gingivitis si aquesta no es tracta. És una malaltia crònica, que vol dir que amb el tractament adequat no podem curar la malaltia però sí que la podem aturar perquè no evolucioni més. El seu tractament consisteix en la realització de raspat i allisat radicular per part del dentista per eliminar el carrall subgingival i una molt bona higiene i manteniment per part del pacient.

Sempre al dia, per oferir-te l´últim

Clínica Dental Portal

  Avinguda Martí Pujol, 597 (barri de Bufalà),
Badalona, 08917, (Barcelona)

  934 606 807

Horari

De dilluns a dijous → de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00
Divendres → de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:30

Actualitat

LABORATORI DENTAL NATURALDENT