clíniques odontològiques a Badalona

Odontologia Conservadora

Al nostre centre a Badalona d'odontologia t'espera el millor equip de professionals

Odontologia Conservadora

A Clínica Dental Porta som especialistes en diagnòstic, prevenció i tractament dels principals problemes bucodentals (càries, pulpitis, gingivitis ...).

Al nostre centre d´odontologia a Badalona realitzem obturacions, endodòncies, higiene bucodental, extraccions simples, pròtesis fixes, removibles ... I, si és necessari, derivem als diferents especialistes

Obturació

És el tractament odontològic més comú per la càries dental. Consisteix a eliminar tot el teixit danyat per la càries i després tapar la cavitat amb un material especial per frenar la seva evolució i que aquesta no es torni a formar. En aquest estat la càries sol ser asimptomàtica o amb simptomatologia reversible.

Endodòncia

És el tractament que s'aplica quan la càries han avançat tant que han arribat a la polpa dental o nervi. La simptomatologia és irreversible i quan es fa l´endodòncia aquesta desapareix. Consisteix a eliminar la polpa dental, netejar i desinfectar els conductes on aquesta es trobava i que han estat colonitzats per bacteris, i després omplir-les per evitar que es torni a reinfectar.

Sempre al dia, per oferir-te l´últim

Clínica Dental Portal

  Avinguda Martí Pujol, 597 (barri de Bufalà),
Badalona, 08917, (Barcelona)

  934 606 807

Horari

De dilluns a dijous → de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00
Divendres → de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:30

Actualitat

LABORATORI DENTAL NATURALDENT