clíniques odontològiques a Badalona

Clínica dental a Badalona

A la nostra clínica dental som especialistes en ortodòncia a Badalona i implantologia

Des del 2006 a Clínica Dental Porta som experts en despertar somriures. A la nostra clínica dental a Badalona treballem perquè gaudeixis d'una boca sana i bonica, buscant els millors resultats tant des del punt de vista funcional com des de l´estètic. Ens avalen un equip professional multidisciplinar i els últims avenços en odontologia.

Clínica Dental Porta

A Clínica Dental Porta abastem tots els camps de l'estètica dental (blanquejaments, carilles...), l'odontologia conservadora (empastaments, endodòncies...), l´odontologia preventiva (revisions, tractaments precoços...), la implantologia o la pròtesi dental. Estem especialitzats en pròtesis removibles, fixes i sobre implants, perquè tenim un laboratori familiar propi (Naturaldent).

Volem que cada pacient que vingui a la nostra clínica dental a Badalona se senti com a casa i, sobretot, satisfet amb els serveis prestats. Per això, a Clínica Dental Porta apostem per oferir una atenció propera i personalitzada, amb solucions a mida de cada cas. Vine a conèixer-nos i descobreixi que poc costa lluir el millor dels teus somriures. T'esperem.

clínica dental Badalona
Badalona clínica dental
clíniques dentals a Badalona

Sempre al dia, per oferir-te l´últim

Clínica Dental Portal

  Avinguda Martí Pujol, 597 (barri de Bufalà),
Badalona, 08917, (Barcelona)

  934 606 807

Horari

De dilluns a dijous → de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00
Divendres → de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:30

Actualitat

LABORATORI DENTAL NATURALDENT